Thuisstudie vergelijken

Thuisstudie vergelijken doe je gemakkelijk en snel met behulp van de informatie op onze website

Thuisstudie vergelijken is tegenwoordig erg lastig. Er zijn zoveel verschillende thuisstudie aanbieders welke ieder hun eigen filosofie hebben.
Het voor jou beste thuisstudie instituut is afhankelijk van het feit of je met of zonder hulp van een docent wil thuis studeren.

Beste erkende thuisstudies

Beste erkende thuisstudies volg je bij een van de 5 onderstaande thuisstudie aanbieders. Wat is dan het beste thuisstudie instituut? Hieronder beschrijven we in het kort de belangrijkste wetenswaardigheden van de 5 best beoordeelde thuisstudie aanbieders: Laudius opleidingen, NHA, LOIThuiscursus.nl en NTI. Na het lezen van deze informatie moet het thuisstudie vergelijken een heel stuk eenvoudiger zijn!

Thuisstudie vergelijken

1. NHA – Nationale Handelsacademie

NHAAan de keukentafel, online in een koffiebar of onderweg in de trein. Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Voor je plezier of voor een mooie toekomst.

De NHA is opgericht door een onderwijzer met als doel om betaalbare thuisstudies voor iedereen beschikbaar te stellen.

Bij de NHA heb je zelf de keuze of je jouw thuisstudie met of zonder hulp van een docent wil volgen. Voor een thuisstudie met hulp van een docent betaal je slechts een klein bedrag extra.

Waar en wat je ook leert, bij NHA vind je altijd een passende (online) cursus of opleiding. Als één van de grootste opleiders van Nederland bieden wij 500 opleidingen en cursussen. Kijk snel welke het beste bij je past!

NHA geeft vaak hoge kortingen op het lesgeld en momenteel een gratis 9 inch tablet met toetsenbord cadeau bij elke inschrijving.

Direct naar NHA >

2. Laudius opleidingen

LaudiusLaudius opleidingen zullen velen van jullie misschien nog nooit van gehoord hebben. Dit thuisstudie instituut is van de 5 best beoordeelde thuisstudie aanbieders het minst lang actief in Nederland. In andere Europese landen is Laudius al jaren een gevestigde naam op het gebied van thuisstudies.

De prijs kwaliteit verhouding bij Laudius is erg goed. Je betaalt een relatief laag bedrag voor het materiaal dat je ter beschikking krijgt. Het is zelfs mogelijk om de cursus GRATIS te downloaden. Je dient dan wel eerst het vastgestelde inschrijfgeld van € 35,- te voldoen. Voor slechts € 35,- beschik je dus over een volledige cursus zonder begeleiding van een docent. Wil je thuis studeren met hulp van een docent uit de praktijk? Een volledige cursus inclusief hulp van een docent kost je € 99,- extra. Bij de meest gekozen optie leg je thuis een open boek examen af en krijg je toegang tot een digitale bibliotheek met 100 ebooks over diverse onderwerpen. De kosten hiervoor zijn € 159,- extra inclusief diploma indien je bent geslaagd voor het open boek examen thuis. Jaarlijks kiezen ruim 50.000 cursisten voor een cursus van Laudius!

De marketingstrategie van Laudius opleidingen is dat ze geen geld spenderen aan dure tv commercials en advertenties. Hierdoor kunnen ze de prijzen van de cursussen zo laag mogelijk houden.

Direct naar Laudius opleidingen >

3. LOI – Leidse onderwijsinstellingen

LOILOI staat voor Leidse onderwijsinstellingen. Met ruim 90 jaar ervaring en een kleine 900 cursussen en opleidingen is de LOI een van de bekendste thuisstudie instituten van Nederland.

Thuis studeren met hulp van een docent is het uitgangspunt van de LOI. De optie voor een goedkopere cursus zonder begeleiding heb je niet bij de LOI. De grootschalige marketingcampagnes moeten door de LOI natuurlijk ook terug worden verdiend, hierdoor zijn niet de goedkoopste thuisstudie aanbieder. Als je kiest voor een thuisstudie met hulp van een docent is de LOI een goed optie.

Direct naar LOI >

4. Thuiscursus.nl

Thuiscursus.nlThuiscursus.nl is naast Nederland nog in 5 andere Europese landen actief. Als onderdeel van de Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling een relatief nieuwe speler op de thuisstudie markt.

Thuiscursus.nl biedt een kleine 400 erkende cursussen en opleidingen aan. Jaarlijks kiezen ruim 12.000 mensen voor een cursus of opleiding van Thuiscursus.nl en geven hun carrière een nieuwe boost!

De cursussen en opleidingen zijn uitermate praktijk gericht. Ze worden namelijk samengesteld en begeleid door professionals uit betreffende studie gerelateerde werkvelden.

Direct naar Thuiscursus.nl >

5. NTI – Nederlands Talen Instituut

NTINTI staat voor Nederlands Talen Instituut. Met een kleine 900 cursussen en opleidingen is er voor iedereen wel een passende thuisstudie te vinden, van een korte cursus tot een volledige Masteropleiding.

Het NTI hanteert een nagenoeg dezelfde filosofie als de LOI. Thuis studeren met hulp van een docent uit de praktijk. Wat is het verschil NTI en LOI?
Het NTI is qua prijsstelling goedkoper dan de LOI maar komt niet in de buurt van de prijsvechters NHA en Laudius opleidingen.

De gebruiksvriendelijke website van het NTI is een pluspunt. Deze is overzichtelijk en de informatie die je zoekt heb je snel gevonden.

Direct naar NTI >

NHA
Informatie
✓ Altijd 15 dagen op proef
✓ 50% korting op het lesgeld! Niet geslaagd? Lesgeld terug!
✓ Met persoonlijke begeleiding
✓ 80 jaar ervaring in thuiscursussen
✓ Altijd je eigen tempo
Laudius
Informatie
✓ Inschrijfgeld: € 35,-
✓ Cursus
✓ Met of zonder hulp van een docent
✓ 30 dagen bedenktijd
✓ GRATIS cursussen
LOI
Informatie
✓ Inschrijfgeld: Cursus € 29,50 | MBO € 35,- | HBO € 75,- | Master MBA € 100,-
✓ Cursus, MBO, HBO, Master MBA
✓ Met hulp van een docent
✓ 14 dagen bedenktijd
✓ Aantrekkelijk voor werkgevers
Thuiscursus.nl
Informatie
✓ All-in cursusgeld
✓ Cursus
✓ Met of zonder hulp van een docent
✓ Géén bedenktijd
✓ Gratis proefhoofdstuk
NTI
Informatie
✓ Inschrijfgeld: Cursus € 35,- | MBO € 50,- | HBO € 75,- | Master MBA € 150,-
✓ Cursus en beroepsopleiding, Talen, MBO, HBO, Master MBA
✓ Met hulp van een docent
✓ 14 dagen bedenktijd
✓ Gratis proeflessen